Vytisknout

Ve čtvrtek startuje veledůležitá kvalifikace o MS

Ve čtvrtek startuje veledůležitá kvalifikace o MS

Ve čtvrtek odstartuje sedm kvalifikačních skupin, které rozhodnou o postupujících do jarní baráže, přičemž cílem všech týmů je postup na MS 2016, které se koná příští rok v Kolumbii.

Maďarsko, Chorvatsko, Nizozemí, Turecko, Česká republika, Portugalsko a Itálie. To je sedm zemí, které hostí sedm čtyřčlenných skupin, ze kterých mají do další fáze kvalifikace zajištěny vždy dva nejlepší týmy. Jsou skupiny, kde se papírově zdají postupující jasní, ale jsou i skupiny, kde se čekají tuhé boje. A taková je i skupina hraná v severočeském Chomutově.

Naši hráči zde hostí těžké protivníky a první utkání sehrají již ve čtvrtek od 16:30 hod., kdy se střetnou s Kazachstánem, štikou evropské scény posledních let. O tomto týmu se toho už hodně napsalo. Trénuje ho Cacau, který před několika lety byl asistentem u naší reprezentace a rovněž lodivodem ERA-PACKu Chrudim. Posílil svůj tým o několik hráčů z Brazílie a to dodává jeho kolektivu punc kvality.

Český tým se ve středu přesunul do Chomutova, připravuje se v "hrací" hale a všichni hráči jsou zdravotně v pořádku. Ve středu v podvečer absolvovali poslední předzápasový trénink, o den později je čeká jen předzápasové protažení.

Utkání začíná v 16:30 hod. i pro příznivce televizního sportu, protože duel Česká republika - Kazachstán mohou sledovat na programu ČT Sport. Textový přenos nabídne server Onlajny.com. Futsalové příznivce ale hráči potřebují především v chomutovské sportovní hale, aby jim pomohli porazit těžkého soupeře.


Kvalifikace o postup na MS 2016
10. - 13.12.2015 (Chomutov)

čtvrtek 10.12.2015
16:30 Česká republika - Kazachstán - live ČT Sport
19:00 Francie - Slovinsko

pátek 11.12.2015
16:30 Slovinsko - Kazachstán
19:00 Česká republika - Francie - záznam ČT Sport

neděle 13.12.2015
13:30 Kazachstán - Francie
16:00 Česká republika - Slovinsko - live ČT Sport

9. prosince 2015 - Radek Klier | Foto: eFutsal.cz
Komentáře na téma: Ve čtvrtek startuje veledůležitá kv ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace







Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace